Prenumerera på Testfaktas nyhetsbrev

Prenumerera på Testfaktas nyhetsbrev

Vill du ha information när nya tester och artiklar publiceras på testfakta.se eller tips om intressant läsning, prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det skickas ut till våra prenumeranter en gång i veckan.

Om Testfakta

Testfakta er en uafhængig test- og researchvirksomhed med speciale i laboratorietests og evaluering af forbrugerprodukter.

Testfaktas virksomhed består af to dele:

Testfakta Editorial

Testfakta driver forbrugersiden testfakta.dk, der henvender sig til nordiske forbrugere. På websitet offentliggøres resultaterne fra vores tests samt guides og artikler. Forbrugersiden er annoncefinansieret, og alt indhold er omkostningsfrit for læseren.

Nyhedsbureauet Testfakta er Nordens førende nyhedsbureau på forbrugerområdet. Siden starten i 2001 har vi forsynet medier med kvalificeret forbrugerjournalistik baseret på resultater fra laboratorietests af forbrugerprodukter.

Testfakta Research

Testfakta tester også produkter på bestilling fra producenter og forhandlere. Bestillingsvirksomheden er adskilt fra nyhedsbureauet og forbrugersiden, både organisatorisk og selskabsmæssigt.

Fremgangsmåden ved bestillingstests er den samme som i vores konventionelle testvirksomhed, med den forskel, at produktionsomkostningerne betales af bestilleren og ikke som ellers af testfakta.dk eller Nyhedsbureauet Testfaktas kunder.

Udgangspunktet for begge virksomheder er som uafhængig part at påvise relevante og for forbrugeren vigtige forskelle mellem forskellige produktalternativer.

Tema søvn

Alt til din nattesøvn

Test af senge, sengemadrasser og puder samt vejledninger og artikler om søvnrelaterede produkter.