Guider køberne. Fremmer kvalitet.

Guider køberne. Fremmer kvalitet.

SGS Fresenius is an independent test and research laboratory within the Testfakta laboratory network.
SGS Fresenius is an independent test and research laboratory within the Testfakta laboratory network.

Testfaktas opgave er, som uafhængig part, at påvise relevante og for forbrugeren vigtige forskelle mellem forskellige produktalternativer.

Avancerede tests i laboratoriemiljøer giver svar på vigtige spørgsmål om kvalitet og ydeevne.

Hvilken cykelhjelm giver bedst beskyttelse ti mit barns hoved? Hvilket vaskemiddel er mest effektivt uden at blege tøjet? Er der færre bekæmpelsesmidler i økologiske bananer?

For at få relevante svar på denne type spørgsmål er det ikke nok at se, klemme og mærke på produkterne. Det kræver avancerede målinger i et kontrolleret laboratoriemiljø.

Alle Testfaktas tests udføres af uafhængige test- og forskningslaboratorier, som er eksperter inden for deres respektive produkt- og testområder.

Vi vejleder forbrugerne til produkter og tjenester, der opfylder deres forventninger og behov. Vores test og undersøgelser påvirker producenter og forhandlere til bedre at tilbyde det, der efterspørges. Sammen driver vi markedet i retning af bedre produkter og tjenester.

Om Testfakta

Testfakta er en uafhængig test- og researchvirksomhed med speciale i laboratorietests og evaluering af forbrugerprodukter.

Testfaktas virksomhed består af to dele:

Testfakta Editorial

Testfakta driver forbrugersiden testfakta.dk, der henvender sig til nordiske forbrugere. På websitet offentliggøres resultaterne fra vores tests samt guides og artikler. Forbrugersiden er annoncefinansieret, og alt indhold er omkostningsfrit for læseren.

Nyhedsbureauet Testfakta er Nordens førende nyhedsbureau på forbrugerområdet. Siden starten i 2001 har vi forsynet medier med kvalificeret forbrugerjournalistik baseret på resultater fra laboratorietests af forbrugerprodukter.

Testfakta Research

Testfakta tester også produkter på bestilling fra producenter og forhandlere. Bestillingsvirksomheden er adskilt fra nyhedsbureauet og forbrugersiden, både organisatorisk og selskabsmæssigt.

Fremgangsmåden ved bestillingstests er den samme som i vores konventionelle testvirksomhed, med den forskel, at produktionsomkostningerne betales af bestilleren og ikke som ellers af testfakta.dk eller Nyhedsbureauet Testfaktas kunder.

Udgangspunktet for begge virksomheder er som uafhængig part at påvise relevante og for forbrugeren vigtige forskelle mellem forskellige produktalternativer.

Tema søvn

Alt til din nattesøvn

Test af senge, sengemadrasser og puder samt vejledninger og artikler om søvnrelaterede produkter.